Τσαγκρώνης: «Το άδειο γήπεδο δεν θα ήταν ευχάριστη εικόνα στο εξωτερικό» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Τσαγκρώνης: «Το άδειο γήπεδο δεν θα ήταν ευχάριστη εικόνα στο εξωτερικό» (vid)

bet365

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, υποστήριξε πως το να έπαιρναν από 500 εισιτήρια κάθε ομάδα στον Τελικό, δεν θα ήταν ωραία εικόνα.

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης είπε στην Συνέντευξη Τύπου του Κυπέλλου: «Σας καλωσορίζω στο Ηράκλειο, που έχει φιλοξενήσει τα τελευταία τρία χρόνια. Κι αύριο θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, με κερκίδες γεμάτες από παιδιά. Όπως ξέρετε, σε διαφορετική περίπτωση, θα είχαμε 500 φιλάθλους από την μια πλευρά και 500 από την άλλη κι όλο το υπόλοιπο γήπεδο θα ήταν άδειο. Μια εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και δεν θα ήταν ευχάριστη, σε κανέναν και ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Το ότι οι Τελικοί γίνονται στην Κρήτη, είναι θέματα που τα έχουμε συζητήσει ξανά, προσφέρεται. Μακάρι να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, που δεν είναι μόνο θέματα ΕΟΚ και ομάδων, θα πρέπει να παρέμβουν κι άλλοι πιο πάνω από εμάς. ώστε κάποτε να κάνουμε τους αγώνες όπως πρέπει. Εύχομαι και στις δύο ομάδες να παρουσιάσουν το καλύτερο αθλητικό τους πρόσωπο. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός, θα είναι ο νικητής, αλλά αξίζουν και στις δύο ομάδες συγχαρητήρια, που έφτασαν στον Τελικό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα