Τελικός Κυπέλλου: Όλα δείχνουν παρουσία κόσμου στις κερκίδες

Gazzetta team
Τελικός Κυπέλλου: Όλα δείχνουν παρουσία κόσμου στις κερκίδες

bet365

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει παρουσία φιλάθλων στον Τελικό Κυπέλλου (16/02), που θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.

Η ΕΟΚ είναι σε επαφές με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και την Αστυνομία, προκειμένου να αποφασίσουν αν ο Τελικός Κυπέλλου μπορεί να διοργανωθεί παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Από την στιγμή που φέτος δεν υπάρχει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός στην εξίσωση, καθώς τις δύο θέσεις στον Τελικό διεκδικούν οι νικητές των αγώνων Διαγόρας Δρυοπιδέων - ΑΕΚ και Περιστέρι Winmasters - Προμηθέας, φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν οπαδοί στις κερκίδες, αφού θεωρείται πως το ρίσκο δεν είναι μεγάλο.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό, ωστόσο αν υπάρξουν τελικά φίλαθλοι, ο αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθεί αναμένεται μικρός.

Υπενθυμίζεται πως τις δύο προηγούμενες χρονιές οι Τελικοί ΑΕΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που έγιναν στο ίδιο γήπεδο είχαν μόνο μαθητές στις κερκίδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα