Περιστέρι: Για την επιστροφή στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 16 χρόνια

Περιστέρι: Για την επιστροφή στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 16 χρόνια

Περιστέρι: Για την επιστροφή στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 16 χρόνια

bet365

Το Περιστέρι winmasters υποδέχεται τον Ήφαιστο (9/11, 20:00) για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Ζούρου, Κώστας Παπαμάρκος στάθηκε στην μεγαλύτερη πρόκληση που έχει μπροστά της η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει καλά με τους παίκτες στις λίγες ημέρες που ακολούθησαν την αναμέτρηση με την Νίζνι Νόβγκοροντ για το Basketball Champions League.

Με εξαίρεση τον Χρήστο Σαλούστρο (γόνατο), του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι.

«Ο χαρακτήρας του παιχνιδιού, ότι είναι δηλαδή νοκ άουτ, ουσιαστικά απαιτεί από εμάς να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, ακόμη περισσότερο σε αυτό το ματς», δήλωσε ο συνεργάτης του Ζούρου, Κώστας Παπαμάρκος και συνέχισε:

«Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη στο γήπεδο μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα να επιστρέψει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ύστερα από αρκετά χρόνια. Τα παιδιά έχουν δείξει μετά τον αγώνα με τη Νιζνι, ότι είναι πολύ συγκεντρωμένα, δουλέψαμε καλά και είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τον Ήφαιστο Λήμνου, είπε: «Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και γι' αυτό θα πρέπει να επιβάλουμε τις δικές μας αρχές και τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού ξεκινώντας όπως πάντα σε κάθε ματς από την αμυντική μας προσήλωση».

Όπως πριν 16 χρόνια!

Το Περιστέρι θέλει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ήφαιστου Λήμνου και να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως και πριν 16 χρόνια.

Τόσος καιρός πέρασε από την σεζόν 2003-04, όταν οι «κυανοκίτρινοι» αγωνίστηκαν στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης που διεξήχθη στην Λαμία και ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό με 69-67, ενώ κέρδισαν στον μικρό τελικό τον Απόλλωνα Πάτρας με 94-73.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης έχει βρεθεί το Περιστέρι συνολικά εννιά φορές (1975-76, 1985-86, 1986-87, 1990-91, 1992-93, 1994-95, 1996-97, 2002-03, 2003-04).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα