Ζιάγκος: «Δεν προσδοκούμε πολλά κόντρα στην ΑΕΚ με τόσα προβλήματα»

Gazzetta team
Ζιάγκος: «Δεν προσδοκούμε πολλά κόντρα στην ΑΕΚ με τόσα προβλήματα»

bet365

Ο προπονητής του Ρεθύμνου χάρηκε με τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό, αλλά όχι για πολύ.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας μετά την πρόκριση επί του Κολοσσού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ρεθύμνου, «Η πρόκριση συνιστά μία μικρή επιτυχία για την ομάδα και συγχαρητήρια σε όλους. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να χαρούμε την επιτυχία αυτή, γιατί το μυαλό όλων βρίσκεται στους ξαφνικούς και απροσδόκητους τραυματισμούς που συνέβησαν μέσα σε μία μέρα. Οι Κουρέπης, Χότον, Μάρεϊ, Σπυριδωνίδης, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τίθενται εκτός ομάδας.

Ένα μεγάλο μπράβο στον Ραμόν, που έπαιξε όλο το ματς εμπύρετος. Συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών, αλλά και αυτών που ήρθαν από πίσω να καλύψουν τα κενά. Ο Ραζής, ο Γαρέζος, ο Λαναράς, όλα τα παιδιά.

Υπό τις παρούσες συνθήκες και με τα καινούρια δεδομένα, στο Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχουμε να προσδοκούμε πολλά πράγματα. Θα μπούμε να το απολαύσουμε, με το μυαλό όλων, όπως προείπα, να είναι στα παιδιά που ανέφερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα