Διαγόρας Δρυοπιδέων - Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

Κάτια Πετροπούλου
Διαγόρας Δρυοπιδέων - Πανιώνιος: Όλα τα έσοδα στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ!

bet365

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων ενημέρωσε πως η γενική είσοδος στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (16/10, 17:00) είναι 10 ευρώ και πως θα διαθέσει όλα τα έσοδα του αγώνα για τη στήριξη του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ!

Η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια στην προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ να μεταβεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για την νωτιαία μυική ατροφία από την οποία πάσχει, είναι άκρως συγκινητική.

Χιλιάδες κόσμου προσπαθούν με διάφορες ενέργειες να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζεται, για να βοηθήσουν την οικογένεια του μικρού και οι ομάδες της Basket League βάζουν το «λιθαράκι» τους.

Μετά την ενημέρωση του Κολοσσού πως θα διαθέσει μέρος των εσόδων για τον Παναγιώτη Ραφαήλ από το παιχνίδι με το Λαύριο, ήρθε και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων για να ανακοινώσει πως θα δώσει όλα έσοδα του ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο!

Η γενική είσοδος στο κλειστό του Αιγάλεω «Σταύρος Βενέτης» είναι 10 ευρώ και η ομάδα ευελπιστεί να βρει ανταπόκριση στον αγώνα που δίνεται με το χρόνο για το μικρό αγγελούδι.

Η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου.

Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού.

Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!».

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Τετάρτη (16/10, 17:00) στο κλειστό "Σταύρος Βενέτης", τον Πανιώνιο στο πλαίσιο του θεσμού του Κυπέλλου. Τα έσοδα θα διατεθούν σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την στήριξη του Παναγιώτη Ραφαήλ Γλωσσιώτη, που νοσεί από την βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στην Βοστώνη άμεσα για να λάβει την μοναδική γονιδιακή θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ μαζί με τη νοσηλεία του παιδιού. ________________________________________ Γενική είσοδος 10 ευρώ. Ας γίνει ο καθένας από εμάς ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!

A post shared by Diagoras Driopideon BC (@diagorasdriopideonbc) on

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛAΔΑΣ NEWS FEED