Μαρκόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε…»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε…»

bet365

Ο Άρης «αυτοκτόνησε» στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ηρακλή, ολοκλήρωσε πρόωρα την πορεία του στον θεσμό και ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ανάγκη να συνεχίσουν όλοι με την ίδια διάθεση.

Απέναντι στον Ηρακλή, ο Άρης έπαθε αυτό που… απέφυγε με τον ΠΑΟΚ. Σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ξέφυγε με διαφορά, δεν κατάφερε να την κρατήσει και στα τελευταία λεπτά (της κανονικής διάρκειας) του αγώνα χαρακτηρίστηκε από αγωνιστική αφέλεια. «Ήταν ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας για πολλούς λόγους. Κυρίως, όμως για να έχουμε περισσότερους αγώνες, γιατί μας λείπουν παιχνίδια, ώστε οι παίκτες μας να βρεθούν μέσα στο γήπεδο μεταξύ τους, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ήταν μια αναμέτρηση, στην οποία σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της, είχαμε την πρωτοπορία στο σκορ και χάσαμε με τον τρόπο που όλοι είδαν στην τελευταία επίθεση», είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Πλέον οι «κίτρινοι» επικεντρώνουν στον αγώνα του Πρωταθλήματος με τον Ηρακλή, το Σάββατο (5/10, 17:00) στο Ιβανώφειο. «Πρέπει να συνεχίσουμε… Να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας και να εμφανιστούμε καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση», κατέληξε ο έμπειρος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα