Μητρούδης: «Ο Βασιλακόπουλος δεν μας άφησε να φύγουμε στον τελικό με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μητρούδης: «Ο Βασιλακόπουλος δεν μας άφησε να φύγουμε στον τελικό με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Θεόφιλος Μητρούδης μίλησε για την διαιτησία του τελικού του 1993 μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη και τόνισε πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν άφησε την ομάδα του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Βιβλίο με τίτλο «Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού» εξέδωσε ο Θεόφιλος Μητρούδης (παλιός πρόεδρος του Άρη).

Ο Μητρούδης αναφέρθηκε και στον τελικό Κυπέλλου του 1993 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στην πρόθεση του να αποχωρήσει η ομάδα του λόγω διαιτησίας και ανέφερε πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν άφησε να γίνει αυτό.

«Ο Γκάλης ανέπνεε και οι διαιτητές σφύριζαν φάουλ. Ανέτρεπαν συνεχώς το παιχνίδι. Το πήγαιναν εκεί που ήθελαν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, σηκώθηκα από τη θέση μου και ετοιμάστηκα να κατέβω στο γήπεδο. Στο μυαλό μου είχα να πάρω την ομάδα και να φύγω! Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, που με παρακολουθούσε, με είδε να κατεβαίνω τα σκαλοπάτια και μου φώναξε δυνατά: "Θεόφιλε, πού πας; Κάτσε κάτω". Ο Γιώργος άστραψε και βρόντηξε. Έκανα πίσω. Γύρισα και είδα την κερκίδα. Ήταν γεμάτη φιλάθλους. Οι οπαδοί του Άρη δήλωναν παρόντες. Ήταν εκεί και αγωνιού­σαν για την ομάδα. Συγκινήθηκα. Οργίστηκα. Έβλεπα ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήξερα τι συμβαίνει και δεν μπορούσα να βοηθήσω», ανέφερε το απόσπασμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα