Παπαθεοδώρου: «Το όνειρο του τελικού παραμένει ζωντανό για τον ΠΑΟΚ»!

Παπαθεοδώρου: «Το όνειρο του τελικού παραμένει ζωντανό για τον ΠΑΟΚ»!

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Το όνειρο του τελικού παραμένει ζωντανό για τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κύμη στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πως ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με την ανάλογη σοβαρότητα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο την θεωρητικά πιο βατή ομάδα από τις τρεις που έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δύο ομάδες σε δύο μήνες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση για εμάς το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό» εξήγησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναφορικά στο θέμα της διαχείρισης μέχρι να έρθει το παιχνίδι με τους Κουμιώτες, είπε: «Το μυαλό μας δεν είναι αυτή την στιγμή στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι πολύ μακρινό. Υπάρχουν άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για εμάς στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το διαχειριστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα