Μπλατ: «Κάποιες φορές εξαρτάται από τον... Κύριο αν θα μπουν τα σουτ»

Μπλατ: «Κάποιες φορές εξαρτάται από τον... Κύριο αν θα μπουν τα σουτ»

bet365

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ντέιβιντ Μπλατ υπενθύμισε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο ενώ αναφέρθηκε με... γλαφυρό τρόπο στο κομμάτι των σουτ.

Οι Πειραιώτες έγιναν η τρίτη, χρονικά, ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από την Κύμη και τον ΠΑΟΚ ενώ εκκρεμεί η αναμέτρηση Προμηθέας - Παναθηναϊκός (5/11, 18:00).

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη επί του Κολοσσού: «Όπως έχω ξαναπεί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο αν δεν το κάνεις εσύ εύκολο. Μπήκαμε με συγκέντρωση και κίνητρο στον αγώνα, κάτι που μας βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καλά, ενώ στο τέταρτο όχι και τόσο καλά και αυτό επηρέασε κάπως την απόδοσή μας. Το σημαντικότερο είναι ότι προκριθήκαμε στα ημιτελικά, που ήταν και η ουσία αυτού του αγώνα».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο κομμάτι των σουτ: «Σαν προπονητής πρέπει να μάθεις αν τα σουτ είναι καλές επιλογές ή όχι, αν θα μπουν κάποιες φορές εξαρτάται και από τον Κύριο πάνω (σ.σ. τον Θεό). Στο μυαλό μου τα περισσότερα σουτ ήταν ελεύθερα και καλά σουτ. Ελπίζω να τα ξαναβρούμε αυτά τα σουτ αλλά ελπίζω να τα βάλουμε. Καλή ερώτηση, αλλά έχω πολλά να αγχώνομαι δεν χρειάζεται και για αυτά».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα