Μπλατ: «Μακάρι να δίνουμε τόσες ασίστ, καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα»

Μπλατ: «Μακάρι να δίνουμε τόσες ασίστ, καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στην κακή τελευταία περίοδο και στις 27 ασίστ που έδωσαν οι παίκτες του ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση επί του Κολοσσού ανέφερε, «κάναμε ένα καλό παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα από την άποψη πως παίαξμε με τον τρόπο που θέλω. Δυστυχώς δε μπορώ να πω το ίδιο και για το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι 27 ασίστ είναι ένας πολύ ικανοποιητικός αριθμός, δείγμα πόσο καλά μοιραζόμαστε τη μπάλα. Ελπίζω να το βλέπω συχνά, αλλά δε μπορώ να το εγγυηθώ».

Λιγο πριν στην κάμερα της ΕΡΤ είχε πει πως, ««Νομίζω πως παίξαμε όπως θέλαμε, στο μεγαλύτερο διάστημα. Κάναμε τρία καλά δεκάλεπτα. Ίσως... κοιμηθήκαμε στο τέταρτο, αλλά ας πούμε μια καλή κουβέντα και για τον αντίπαλό μας. Είναι μια νέα ομάδα, διαφορετική. Δεν σκέφτομαι τι ήταν αυτή η ομάδα, αλλά το τι είναι τώρα. Θέλουμε να βελτιωθούμε, να παίζουμε μπάσκετ με ενθουσιασμό και να είμαστε επιτυχημένοι. Ποτέ δεν θέλεις να είσαι στην καλύτερή σου φάση στο ξεκίνημα, αλλά θέλεις να είσαι όσο καλύτερος γίνεται, για να κερδίζεις. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια διαδικασία και θα πρέπει να γίνεσαι όσο καλύτερος γίνεται. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για απόψε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα