Σλαφτσάκης: «Πρόκληση για μας»

Gazzetta team
Σλαφτσάκης: «Πρόκληση για μας»

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (3/10, 18:00) τον Προμηθέα στην Πάτρα σε νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης χαρακτήρισε «πρόκληση» το παιχνίδι για την ομάδα του.

Ο 24χρονος φόργουορντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης σημείωσε… «για μας φέτος οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκίνησαν νωρίς με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Basketball Champions League. Αύριο αρχίζουν και οι εγχώριες υποχρεώσεις, με την εκτός έδρας αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, που είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Κράτησε από την περυσινή σεζόν το βασικό της κορμό, κάνοντας κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες, που την έχουν, κατά την άποψή μου, ανεβάσει ένα επίπεδο. Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε για να βελτιωθούμε. Είναι μια πρόκληση για μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα