Σάσο Βεζένκοβ: «O Σάσα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, περνάει καλά» (vid)

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Σάσο Βεζένκοβ: «O Σάσα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, περνάει καλά» (vid)

bet365

Ο Σάσο Βεζένκοβ μίλησε για το μέλλον του γιου του, Σάσα, εξηγώντας ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό «γρανάζι» στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με τον πατέρα του, Σάσο, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, να μιλάει για το μέλλον του γιου του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1: «Με την πανδημία είναι δύσκολο το ταξίδι μέχρι την Αθήνα. Είναι χαρά που επέστρεψε ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. είναι κάτι διαφορετικό ο Ολυμπιακός για το μπάσκετ. Θα βλέπω πιο συχνά από κοντά τα ματς. Είναι καλύτερο να παίζεις παρά να βλέπεις τα ματς του πρωταθλήματος από τον καναπέ».

Για την Θεσσαλονίκη: «Εμείς περάσαμε τα 5 καλύτερα χρόνια μας στην Θεσσαλονίκη. Χαίρομαι γιατί αρκετά παιδιά από τον Ολυμπιακό πέρασαν από τον Άρη».

Για την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ: «Έκανε πολύ καλή δουλειά. Είναι στον Ολυμπιακό, νιώθει καλά. Περνάει καλά. Είναι παιδιά με εμπειρία εκεί και έχουν κερδίσει τίτλους, μπορεί να μάθει από εκείνους πολλά».

Για το μέλλον του γιου του: «Βεβαίως θέλω να είναι στο μέλλον εκεί. Δεν έχει πρόβλημα να μείνει εκεί».

Για τον Ολυμπιακό και τον Ηρακλή: «Δύσκολο να πεις κάτι γιατί είναι νωρίς. Δεν είναι έτοιμες οι ομάδες. Μακάρι να πάνε και οι δύο ομάδες καλά».

@Photo credits: Glomex
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα