Κορονοϊός: Ο κόσμος επιστρέφει σιγά-σιγά στα γήπεδα, 15% πληρότητα σε Ιταλία και 25% σε Ισπανία

Νίκος Καρφής
Κορονοϊός: Ο κόσμος επιστρέφει σιγά-σιγά στα γήπεδα, 15% πληρότητα σε Ιταλία και 25% σε Ισπανία

bet365

Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στα γήπεδα της Ευρώπης, με την Ιταλιά και την Ισπανία να δείχνουν τον δρόμο

Ο κορονοϊός δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και στο μπάσκετ με αποτέλεσμα οι περισσότερες χώρες να μην επιτρέπουν στους φιλάθλους να βρεθούν στα γήπεδα. Αυτό φαίνεται σιγά-σιγά να αλλάζει με την επιστροφή στην κανονικότητα να πλησιάζει.

Ένα πρώτο βήμα έγινε στην Ιταλία, αφού οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος θα γίνουν με 15% πληρότητα στα γήπεδα (εμβολιασμένους ή rapid test). Πρώτο ματς αυτό της Αρμάνι με το νικητή του ζευγαριού Βενέτσια-Σάσαρι. Μάλιστα από την 1η Ιουνίου το ποσοστό θα αυξηθεί στο 25%.

Από την πλευρά της και η ισπανική κυβέρνηση ανακοίνωσε το πρωτόκολλο για να ανοίξει τα γήπεδα στον κόσμο. Τα γήπεδα που είναι στη ζώνη χαμηλού κινδύνου του κορονοϊού θα ανοίξουν με 25% πληρότητα και μέχρι 1.500 φιλάθλους.

Θα γίνεται θερμομέτρηση στην είσοδο του γηπέδου, ενώ θα έχει 1.5 μέτρο απόσταση ο ένας από τον άλλο φίλαθλο. Επιπλέον η μάσκα θα είναι υποχρεωτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρι: Έχετε αντιληφθεί τι αδιανόητη σεζόν κάνει; (pics & vids)

ΛεΜπρόν: «Έχω 17 σεζόν με 25 πόντους μ.ο, αλλά δεν είμαι εκ των κορυφαίων σκόρερ ever;» (pic)

ΝΒΑ: Τι έκαναν μεταξύ τους οι μονομάχοι του play in τουρνουά! (vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα