Αμφίβολο το μέλλον της Κρεμόνα στη Serie A - «Πυρά» του προέδρου της κατά πάντων

Αμφίβολο το μέλλον της Κρεμόνα στη Serie A - «Πυρά» του προέδρου της κατά πάντων

bet365

Το μέλλον της Κρεμόνα στην πρώτη κατηγορία μπάσκετ της Ιταλίας είναι εξαιρετικά αμφίβολο και ο Άλντο Βανόλι τα έβαλε με όλους.

Ο πρόεδρος της Κρεμόνα θεωρεί ότι εν μέσω οικονομικών δυσκολιών, αλλά και αλλαγών που έφερε ο κορονοϊός, όλοι του γύρισαν την πλάτη, τη στιγμή που το μέλλον της ομάδας του στη Lega Basket Serie A μοιάζει δυσοίωνο.

Στην εφημερίδα «La Provincia» που έδωσε συνέντευξη, τα έβαλε με τη λίγκα που «επιβραβεύει τους πιο έξυπνους, από εκείνους που έχουν τα οικονομικά τους νοικοκυρεμένα», μέχρι του οπαδούς, που «ποτέ δεν γέμισαν το γήπεδο σε αγώνα».

Από το «στόχαστρό» του δεν ξέφυγε ούτε ο προπονητής, Μέο Σακέτι, ο οποίος λέγεται ότι θα αναλάβει τον πάγκο της Φορτιτούντο Μπολόνια. «Δεν είχε καν το θάρρος να έρθει και να με ρωτήσει προσωπικά, κοιτάζοντάς με στο πρόσωπο. Με πήρε τηλέφωνο και μού είπε να μιλήσω με το δικηγόρο του», είπε σχετικά.

Όσο για την Κρεμόνα; Ανέφερε πως «Αυτή τη στιγμή, οι πιθανότητες για να συνεχίσουμε στην πρώτη κατηγορία είναι στο 20%. Θα πληρώσω, αλλά για να μην εξαφανιστεί ο σύλλογος. Αλλά δεν θέλω να εξαπατήσω κανέναν. Σε τρεις ημέρες, θα αφήσω ελεύθερους παίκτες και προσωπικό που είχαν συμβόλαιο, γιατί έχουν το δικαίωμα να βρουν άλλη δουλειά».

Όπως σημειώνεται, η Κρεμόνα έχει προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουνίου να δηλώσει αν θα είναι στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-21, διαφορετικά θα πέσει κατηγορία.

Ο Άλντο Βανόλι, που είναι στα κοινά του μπάσκετ εδώ και 11 χρόνια, τα 9 ως πρόεδρος της Κρεμόνα, είναι σε επαφές με επενδυτές, που μπορούν να τον βοηθήσουν. «Χωρίς βοήθεια, δεν θα τα καταφέρουμε και ξεμένουμε από χρόνο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα