ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν θα πανηγύριζε τον τίτλο»

Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν θα πανηγύριζε τον τίτλο»

Τζόρτζεβιτς: «Κανείς δεν θα πανηγύριζε τον τίτλο»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης εν μέσω πανδημίας κι εξήγησε πως άπαντες έχουν «πονέσει» από αυτό.  

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό ραδιόφωνο όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Όλοι μιλάμε με πολύ έντονα συναισθήματα, όλοι έχουμε "πονέσει" από αυτό. Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού και πολύ ανταγωνιστικοί, όλοι θα ήθελαν να κερδίσουν έναν τίτλο, αυτή είναι η πρώτη σκέψη όλων όσων βρίσκονται μέσα στον αθλητισμό. Παρόλ' αυτά, υπάρχουν κι άλλες παράμετροι όπως η οικονομική προσπάθεια που κάνουν οι ιδιοκτήτες. 

Κανείς δεν θα πανηγύριζε ή θα απολάμβανε την κατάκτηση του τίτλου, αλλά θα ήταν μια αναγνώριση της προσπάθειας που έγινε. Προσωπικά, σέβομαι αυτούς που πληρώνονται για να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Τιμήσαμε κάθε παιχνίδι που παίξαμε για όλες τις διοργανώσεις, ακόμη και το Διηπειρωτικό, το οποίο επηρέασε το υπόλοιπο καλεντάρι μας» ανέφερε αρχικώς ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε:

«Μόνο ο Χάντερ και ο Γκέινς έχουν μείνει στην Μπολόνια, αν και ο πρώτος αναμένεται να φύγει σύντομα γιατί ενδέχεται ο πατέρας του να είναι θετικός στον κορονοϊό. Όλοι οι άλλοι ξένοι γύρισαν στην πατρίδα τους. Είμαστε σε καθημερινή επαφή, έχουμε μια ομαδική συνομιλία και προσπαθούμε να κρατάμε καλή ψυχολογία. Όταν ένας επαγγελματίας μπαίνει στον δικό του χώρο εργασίας, πρέπει να έχει καθαρό κεφάλι, να μην τον απασχολεί τίποτα, συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων που μπορεί να υπάρχουν. Αυτό είναι το θέμα που προσπαθούμε να αποφύγουμε. Δυστυχώς όμως, νομίζω πως για αρκετό καιρό θα είναι στο μυαλό όλων μας.

Η ζωή μας είναι γεμάτη από χειραψίες, αγκαλιές, προσωπικές επαφές, όχι μόνο στον αθλητισμό, παντού. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψουμε σε αυτά και αν ο αθλητισμός χρειαστεί για να περάσουμε ένα μήνυμα, είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Ήταν ένα ισχυρό πλήγμα για την ανθρωπότητα αυτή η πανδημία, αλλά θα την ξεπεράσουμε».