Μενεγκίν: «Έχασα δύο φίλους από τον κορονοϊό»

Gazzetta team
Μενεγκίν: «Έχασα δύο φίλους από τον κορονοϊό»

bet365

Ο θρύλος του Ιταλικού μπάσκετ, Ντίνο Μενεγκίν, μίλησε για την κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα εξαιτίας του κορονοϊού και υποστήριξε ότι έχασε και ο ίδιος δύο φίλους του.

Συγκεκριμένα έκανε δηλώσεις στην ισραηλινή «Walla» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βιώνουμε μια δραματική κατάσταση στην Ιταλία. Αν θέλεις να σώσεις τη ζωή σου, υπάκουσε στην κυβέρνηση και στα μέτρα και μείνει στο σπίτι σου. Αν θέλεις να σώσει τη δική σου ζωή όπως επίσης και τις ζωές των γονιών σου και των φίλων σου, μείνε στο σπίτι. Αν θέλεις να σώσει τη ζωή της πατρίδας, μείνει σπίτι» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Κάθε μέρα εξελίσσεται σε τραγωδία. Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν, περισσότεροι ακόμα προσβάλλονται από τον ιό και δεν βλέπουμε ένα τέλος σε αυτό. Είμαστε πολύ λυπημένοι. Δόξα τω Θεώ, η οικογένειά μου είναι καλά. Όμως έχασα δύο φίλους μου από την πανδημία, έναν στη Βενετία και έναν στο Μπέργκαμο. Δεν μπορούμε καν να κάνουμε κηδείες. Είναι πολύ δύσκολο και σκληρό. Αν οι άνθρωποι έμεναν σπίτια τους από την πρώτη στιγμή, δεν θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Οι νέοι νόμιζαν ότι ήταν ο Σούπερμαν και ότι δεν θα πάθαιναν τίποτα. Πριν από 10 μέρες έβλεπα ακόμα νεαρούς στον δρόμο να κάνουν βόλτες με τα παιδιά τους. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ Τελευταία Νέα