Δέδας: Τιμωρία μιας αγωνιστικής και €2.500 για την αποβολή του! (pic)

Δέδας: Τιμωρία μιας αγωνιστικής και €2.500 για την αποβολή του! (pic)

bet365

Ο Στέφανος Δέδας τιμωρήθηκε για την αποβολή του στο ματς με τη Νες Ζιόνα! Μία αγωνιστική εκτός πάγκου και πρόστιμο €2.500 για όσα έγιναν στο επεισόδιο με τους διαιτητές!

Η αποβολή του Στέφανου Δέδα στο ματς της Χαποέλ Χολόν με τη Νες Ζιόνα έφερε την επιπλέον τιμωρία του Έλληνα προπονητή. Ο Δέδας δεν θα καθίσει στον πάγκο του αποψινού αγώνα της Χολόν με τον Χαποέλ Ιερουσαλήμ, ενώ τιμωρήθηκε και με πρόστιμο €2.500 ευρώ.

Άμεσα καλείται να πληρώσει €1.700, ενώ τα υπόλοιπα είναι με αναστολή.

«Τόσες φορές δεν με δείξατε ούτε όταν προκριθήκαμε στο Final-8 του BCL! Ίσως η επιτυχία δεν είναι τόσο σημαντική για εσάς. Το μόνο που σας διασκεδάζει είναι όταν κάποιος είναι εξοργισμένος! Ήταν το τελευταίο παιχνίδι που εγώ ή κάποιος παίκτης κάνουμε δηλώσεις. Δεν είναι αστείο! Δεν είμαστε κλόουν όπως θέλετε να μας παρουσιάσετε στον κόσμο!

Έχουμε κερδίσει 35 επίσημα παιχνίδια φέτος, εκπροσωπούμε το ισραηλίτικο μπάσκετ με περηφάνια στην Ευρώπη! Μπορείτε να πάρετε συνεντεύξεις από politically correct ανθρώπους, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας! Θα βελτιωθούμε και θα μάθουμε από τα λάθη μας. Κανείς δεν είναι τέλειος σαν εσάς που ασκείτε κριτική και εκθέτετε τον κόσμο με τόση ευχαρίστηση!», είχε δηλώσει ο Δέδας μετά την αποβολή του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα