Κόβαν Μπράουν: «Όταν έφυγε ο Κάτας, ήταν σαν να πέθανε ένας δικός μας άνθρωπος»

Gazzetta team
Κόβαν Μπράουν: «Όταν έφυγε ο Κάτας, ήταν σαν να πέθανε ένας δικός μας άνθρωπος»

bet365

Ο Τζέι Κόβαν Μπράουν αποθέωσε τον Όντεντ Κάτας και τη σχέση που είχαν στη Χάποελ, ενώ ήταν άκρως περιγραφικός όταν σχολίασε τη φυγή του από τους Ισραηλινούς προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος ουσιαστικά έχει αποτελέσει παρελθόν από τη Χάποελ, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ισραηλινό προπονητή στο «Sport5» εξηγώντας το πόσο σημαντικός ήταν για την ομάδα.

«Όταν έφυγε ο Κάτας τα πάντα κατέρρευσαν στην ομάδα. Τη στιγμή που έμαθα ότι θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ένιωσα να έφυγε ένα μέλος της οικογένειάς μου. Σαν να πέθανε ένας δικός μου άνθρωπος. Κάτι το οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέι Κόβαν Μπράουν και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη συνήθεια. Μας ήξερε, τον ξέραμε καλά και ήταν πολύ λυπηρό που έφυγε από την ομάδα. Για παράδειγμα, πέρυσι, δεν είχαμε πολλές ήττες, αλλά όταν χάναμε ο Όντεντ ήταν εκεί για να μας επαναφέρει. Να τονώσει την ψυχολογία μας. Ήξερε πώς να το κάνει. Υπήρχε χιούμορ και μια υγιής ατμόσφαιρα...»

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα