Μίτροβιτς για Βιλερμπάν: «Πολλά μπορεί να ειπωθούν για αυτή την πρωτοφανή απόφαση»

Μίτροβιτς για Βιλερμπάν: «Πολλά μπορεί να ειπωθούν για αυτή την πρωτοφανή απόφαση»

Gazzetta team
Μίτροβιτς για Βιλερμπάν: «Πολλά μπορεί να ειπωθούν για αυτή την πρωτοφανή απόφαση»

bet365

Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς και ο δικηγόρος του έβγαλαν μια γραπτή δήλωση, μετά από όσα έγιναν με την Βιλερμπάν.
Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μαυροβούνιος προπονητής μοιάζει αρκετά πληγωμένος από τον τρόπο που χειρίστηκε η ομάδα του Τόνι Πάρκερ την περίπτωσή του και τις φήμες πως πάει στην Μπάγερν Μονάχου.

Το «διαζύγιο» ήρθε για τις δύο πλευρές και η «L' Equipe» δημοσίευσε την γραπτή δήλωση του Μίτροβιτς και του δικηγόρου του.

Σε αυτήν αναφέρεται πως «ο Μίτροβιτς δοκιμάστηκε πολύ από τις φήμες του τελευταίου καιρού ότι η Βιλεμρπάν ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Δίνει βάση στην απόλυσή του και δεν θα σχολιάσει τον επίλογο που μόλις μπήκε σε αυτό το κεφάλαιο της καριέρας του. Από την στιγμή που δεν θα μπορεί να το κάνει με την φωνή του, πριν από ένα αόριστο διάστημα, ο Ζβέζνταν θέλει να ευχαριστήσει, από το Μαυροβούνιο, τους φιλάθλους της Βιλερμπάν, που τον υποδέχθηκαν θερμά στο "Astroballe", όπως και όλους στο σύλλογο, που τον βοήθησαν και τον υποστήριζαν καθημερινά».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους παίκτες του, το επιτελείο και τον κόσμο που τον στήριξε από τα social media, αλλά και τους προπονητές που τού έστειλαν μια καλή κουβέντα.

Και σημειώνεται: «Υπάρχουν πολλά που μπορεί να ειπωθούν για τη μέθοδο, τα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης. Δεν είναι η ώρα και ο τόπος, ωστόσο, για προφορική διαφωνία, ή ακόμα και για σχολιασμό όσων είπε ο πρόεδρος, που έπεισε μόνο τον συγγραφέα και τον κύκλο των σύμβουλών του.

Αυτή η ώρα θα έρθει, αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν και εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση που εξέπληξε τον πλανήτη του μπάσκετ.

Το να απολύεις τον Ζβέζνταν με αυτό που έφερε στο σύλλογο αυτούς τους 18 μήνες, επειδή ένας διαιτητής του σφύριξε για τεχνική ποινή, είναι σαν να απολύει ο Jean-Paul Rappeneau τον Gérard Depardieu στα γυρίσματα του Cyrano de Bergerac επειδή φώναξε πολύ στη διάρκεια του "tirade du nez"».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα