Πάρκερ: «Δεν μπορώ να αρνηθώ να γίνω πρόεδρος της Λύων»

Πάρκερ: «Δεν μπορώ να αρνηθώ να γίνω πρόεδρος της Λύων»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πάρκερ: «Δεν μπορώ να αρνηθώ να γίνω πρόεδρος της Λύων»

bet365

Ο πρόεδρος της Βιλερμπάν αναφέρθηκε στη φημολογία περί εμπλοκής του στην ποδοσφαιρική Λυών.

Η Βιλερμπάν με την ποδοσφαιρική Λυών έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, έχουν πολλές κοινές δράσεις και δεν αποκλείεται να δούμε και κοινό πρόεδρο στο μέλλον.

Ο Ζαν Μισέλ Ολάς, ισχυρός άνδρας της Λυών έχει τρομερή εκτίμηση στο πρόσωπο του Τόνι Πάρκερ και τον έχρισε διάδοχό του όταν αποσυρθεί.

Ο Πάρκερ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του ανέφερε σχετικά, «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να με θεωρεί αντικαταστάτη του στην προεδρία την Λυών ο Ζαν Μισέλ Ολάς. Φυσικά και ξέρω πόση δουλειά απαιτεί αυτό το πόστο και ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω. Αλλά, εάν έρθει μία μέρα και μου ζητήσει να τον αντικαταστήσω, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αρνηθώ.

Έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και αυτό μας έχει φέρει κοντά, καθώς είμαστε και οι δύο θετικές προσωπικότητες και μας αρέσει να εξελίσσουμε τα πλάνα μας. Έχουμε παρόμοια σχέδια για το μέλλον που αφορούν τον τρόπο οικοδόμησης της ομάδας, τους ανθρώπους που θα την πλαισιώσουν και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να προχωρήσουμε»

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

ΜΠAΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ NEWS FEED