Ράιτ: «Οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν άδεια να είναι με την οικογένειά τους» (pic)

Gazzetta team
Ράιτ: «Οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν άδεια να είναι με την οικογένειά τους» (pic)

bet365

Ο Ζακ Ράιτ έδειξε την ενόχλησή του για την στάση που έχει κρατήσει μερίδα ομάδων να μην επιτρέψει στους ξένους παίκτες της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπουρζ «τιτίβισε» για την απόφαση ορισμένων ομάδων να μην αφήσουν τους παίκτες τους ελεύθερους, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένειά τους, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊου.

«Σεβασμός σε όσους παίκτες βρίσκονται στην Ευρώπη, που είναι σε περιορισμό και μόνοι χωρίς την οικογένειά τους. Απαιτείται υψηλό επίπεδο πνευματικής δύναμης, για να περάσεις την πανδημία μόνος.

Δείχνει ότι η πλειονότητα των συλλόγων αξιολογεί τα οικονομικά οφέλη περισσότερο από το να είναι καλά στην υγεία τους οι παίκτες.

Ο καθένας θα έπρεπε να έχει άδεια να βρίσκεται με την οικογένειά του, κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης. Μιλάω για τους παίκτες στους οποίους δεν δόθηκε η δυνατότητα να επιστρέψουν στα σπίτια τους», έγραψε στο twittter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΓΑΛΛΙΑ Τελευταία Νέα