Παναθηναϊκός: Επιστροφή στην Ευρώπη για τις γυναίκες ύστερα από 20 χρόνια!

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στην Ευρώπη για τις γυναίκες ύστερα από 20 χρόνια!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Επιστροφή στην Ευρώπη για τις γυναίκες ύστερα από 20 χρόνια!

bet365

Η ομάδα μπάσκετ των γυναικών επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ ύστερα από 20 χρόνια με την αναμέτρηση κόντρα στην Πολκοβίτσε (14/10, 20:00) για την πρεμιέρα του Fiba Eurocup Women.

Πέρασε ήδη μια 20ετία από την τελευταία συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι «πράσινες» επιστρέφουν στα παρκέ της Γηραιάς Ηπείρου, ξεκινώντας τη φετινή τους περιπλάνηση από το κλειστό ΟΑΚΑ όπου θα υποδεχθούν την πολωνική Πολκοβίτσε (14/10, 20:00). Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης η Χατάι από την Τουρκία και η Ενισέι από τη Ρωσία.

«Για μας είναι γιορτή γιατί μετά από 20 χρόνια η ομάδα μας βγαίνει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Έχουμε κληρωθεί σε έναν όμιλο φωτιά, έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο. Συγκεκριμένα, η Πολκοβίτσε είναι το νούμερο ένα για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Παρόλα αυτά εμείς δεν έχουμε εμπειρία σε αντίθεση με την Πολωνική ομάδα που συμμετέχει επί σειρά ετών σε Euroleague και EuroCup» σχολίασε η Ελένη Καπογιάννη για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Εμείς έχουμε ένα πλάνο, έχουμε νεαρές παίκτριες που δεν έχουν την εμπειρία του EuroCup. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ό,τι και να γίνει, όποιον αντίπαλο και να έχουμε εγώ θέλω να τον δυσκολέψουμε. Θα τα δώσουμε όλα, θέλουμε να έχουμε τον κόσμο μας κοντά. Ο κόσμος είναι ο έκτος μας παίκτης και τον χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον κόσμο μας για τη στήριξη και περιμένουμε να δούμε ένα ωραίο ματς, ανταγωνιστικό».

Το πρόβλημα ακούει στο όνομα Όλγα Χατζηνικολάου, η συμμετοχή της οποίας είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμού, ενώ η προπονήτρια του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει στην Ακίλ Τακ.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα