Ιωνικός Νικαίας: Θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup, απευθείας στη φάση των ομίλων!

Ιωνικός Νικαίας: Θα αγωνιστεί στο FIBA Europe Cup, απευθείας στη φάση των ομίλων!

bet365

Ο Ιωνικός Νικαίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από 36 στην Ευρώπη, αφού ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του στο επόμενο FIBA Europe Cup!

Η Ευρώπη καλεί τον Ιωνικό! Η ομάδα της Νίκαιας πρόκειται να συμμετάσχει στο επόμενο FIBA Europe Cup! Η ΚΑΕ Ιωνικός ενημέρωσε για την ευρωπαϊκή συμμετοχή, εξηγώντας πως θα αγωνιστεί απευθείας στη φάση των ομίλων.

Η σύνθεση του Europe Cup θα ξεκαθαρίσει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του BCL, αφού οι ομάδες που θα αποκλειστούν από εκείνη τη φάση, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη μικρότερη διοργάνωση της FIBA.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

FIBA EUROPE CUP NEWS FEED