Σάρας για τραυματισμό Καλάθη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, τυχεροί που έχουμε τον Νικ»

Σάρας για τραυματισμό Καλάθη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, τυχεροί που έχουμε τον Νικ»

Gazzetta team
Σάρας για τραυματισμό Καλάθη: «Δεν ξέρω τι θα γίνει, τυχεροί που έχουμε τον Νικ»
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στον Νικ Καλάθη μετά την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό της Euroleague.

H Mπαρτσελόνα προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague χάρη στο νικητήριο καλάθι του Χίγκινς κόντρα στην Αρμάνι.

Ο Νικ Καλάθης τραυματίστηκε στον αστράγαλο και αναγκάστηκε να χάσει τα τελευταία λεπτά. Πλέον η αγωνία είναι μεγάλη στο στρατόπεδο των Καταλανών, με τον Γιασικεβίτσιους να μιλά για τον Έλληνα γκαρντ.

«Θα δούμε τι θα γίνει. Είχε ένα μεγάλο παιχνίδι και ως σκόρερ και στην οργάνωση ως τη στιγμή του τραυματισμού. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο επόμενος όμως που θα μπει αν χρειαστεί θα πρέπει να τα καταφέρει».

Ζητάμε από τον Νικ να είναι ο παίκτης που θα πρέπει να πάρει τις αποφάσεις στο παιχνίδι. Δεν είναι όμως ο βασικός σκόρερ. Στον Παναθηναϊκό όλα ήταν χτισμένα γύρω από αυτόν. Και είμαστε τυχεροί που έχουμε στο ρόστερ πολλούς ταλαντούχους παίκτες και δεν εξαρτώμαστε μόνο από έναν επιθετικά. Όποιος βρίσκεται σε καλή μέρα, σε καλή κατάσταση, σε αυτόν θα πάνε οι μπάλες. Ως προπονητής είμαι τυχερός που έχω τόσες λύσεις. Με τον Νικ το περίεργο είναι πως κανείς δεν μιλάει για την άμυνα που παίζει. Όλοι μιλάνε για τις ασίστ, την οργάνωση, πόσο εκπληκτικός σε αυτές τις highlight πάσες είναι. Αυτά είναι καλά για το instagram και το facebook, αλλά εγώ θέλω να μιλήσω για την άμυνά του. Η πίεση που βάζει στον αντίπαλο point guard με το μέγεθος και την ικανότητα που έχει είναι σημαντική. Είναι η πρώτη γραμμή της άμυνας μας και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.