Εφές, ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής της Euroleague; (poll)

Εφές, ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής της Euroleague; (poll)
Εφές, ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι Μιλάνο, Μπαρτσελόνα. Τα ψέματα τελείωσαν. Ποιος θα σηκώσει την φετινή Euroleague;

Έχουμε φτάσει μια ανάσα από το φετινό Final 4 της Euroleague, με την Εφές, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Αρμάνι Μιλάνο και την Μπαρτσελόνα να είναι οι 4 φιναλίστ. Σε μια δύσκολη σεζόν, που ακολούθησε μια ακόμα πιο δύσκολη, όλα κύλησαν ομαλά στο τέλος και έχουμε τους καλύτερους, να αγωνίζονται για τον τίτλο του κορυφαίου.

Η Κολώνια αναμένεται να... βάλει τα καλά της και να υποδεχτεί τους φιναλίστ και πλέον δεν έχουμε πολλά να πούμε. Η πορεία τους μέχρι εδώ μιλά από μόνη της. Και οι 4 αντίπαλοι ξεπέρασαν μεγάλα εμπόδια, με στόχο να φτάσουν να είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Το Final 4, έστω και χωρίς κόσμο, θα υποδεχτεί τους φιναλίστ για τα τελευταία ματς της σεζόν. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, όλοι φαντάζουν φαβορί και η κάθε ομάδα έχει το κοινό της. Όμως ποιος μπορεί να ξεχωρίσει στην μάχη αυτή;

ΕΦΕΣ

Οι Τούρκοι νιώθουν ότι κάτι τους χρωστάει η μοίρα και η διοργάνωση. Πέρυσι ήταν το απόλυτο φαβορί και φέτος επέστρεψαν, για να πάρουν όσα τους ανήκουν. Η σεζόν τους είχε σκαμπανεβάσματα, δυσκολεύτηκαν, αλλά στο τέλος έμειναν σταθεροί, εντυπωσιακοί και έφτασαν μέχρι το τέλος. Στόχος τους δεν είναι άλλος από το τρόπαιο. Δεν υπάρχει συζήτηση. Θα κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Λάρκιν, Μίτσιτς, Ντάνστον και οι υπόλοιποι παίκτες του Αταμάν είναι πανέτοιμοι να φτάσουν μέχρι την κορυφή. Η Εφές είναι αγριεμένη και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν.

ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Οι Ιταλοί έγραψαν ιστορία. Η Αρμάνι Μιλάνο θα πάει για τρίτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της στο Final 4 και είναι πιο έτοιμη από ποτέ. Προσπάθησε με όλους τους τρόπους και βρήκε τελικά την συνταγή για να φτάσει, μέχρι το τέλος της διαδρομής. Ένα μείγμα έμπειρων παικτών και παικτών που έχουν συγκεκριμένους ρόλους, έδωσε στο σύνολο του Μεσίνα όλα εκείνα που έλειπαν, για να πετύχει τελικά και να διεκδικήσει όσα της αξίζουν. Η Αρμάνι έδειξε την δυναμική της μέχρι το τέλος και έχει δίψα και ενθουσιασμό, για όσα πρόκειται να συμβούν στο Final 4.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι εξαιρετική και το ξέρει. Μπορεί στα playoffs να έδειξε κάποια... ανησυχητικά σημάδια, όμως συνήλθε και είναι εκεί που της ανήκει. Η καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας, φτιαγμένη για να πάει μέχρι το τέλος. Παίκτες ταλαντούχοι και με εμπειρία, θα εμφανιστούν στο παρκέ με στόχο το τρόπαιο. Ο Μίροτιτς και ο Γκασόλ επέστρεψαν στην Ευρώπη γι' αυτόν τον λόγο και μαζί με τους υπόλοιπους υπερταλαντούχους συμπαίκτες τους, είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ξεπέρασε κάθε εμπόδιο, προσαρμόστηκε στις αναποδιές και είναι σε ακόμα ένα Final 4. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνει την 4άδα των φιναλίστ και φτιάχνει ένα εκπληκτικό συνδυασμό, μαζί τους υπόλοιπους. Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε την ευθύνη, έκανε όλα όσα χρειάζονταν και έφτασε την ομάδα του, να βρίσκεται μπροστά σε ακόμα μια πρόκληση, μπροστά σε ακόμα έναν τίτλο. Τα δεδομένα είναι απλά. Η «Αρκούδα» ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να βγει νικήτρια στο τέλος και θα προσπαθήσει να το κάνει καλύτερα απ' όλους τους αντιπάλους της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ημιτελικός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές στις 19:00 θα ανοίξει το πρόγραμμα του φετινού Final 4 στην Κολωνία. Ο έτερος ημιτελικός, ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο θα ξεκινήσει στις 22:00.

Την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 18:30 θα γίνει ο μικρός τελικός, με τις ηττημένες των δύο ημιτελικών, ενώ ο μεγάλος τελικός για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή Ευρώπης θα ξεκινήσει στις 21:30.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.