Τρινκιέρι σαν.... Λουτσέσκου: «Για εμένα, κερδίσαμε την Αρμάνι 3-1 στα playoffs»

Τρινκιέρι σαν.... Λουτσέσκου: «Για εμένα, κερδίσαμε την Αρμάνι 3-1 στα playoffs»

Τρινκιέρι σαν.... Λουτσέσκου: «Για εμένα, κερδίσαμε την Αρμάνι 3-1 στα playoffs»
Ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε για τη σειρά της Μπάγερν με την Αρμάνι και θύμισε Ραζβάν Λουτσέσκου με τις δηλώσεις του.

Η Μπάγερν έβγαλε το... λάδι της Αρμάνι, στέλνοντας τη σειρά των playoffs σε 5ο ματς, ωστόσο εκεί οι Ιταλοί πήραν την πρόκριση στο Final 4.

Ο Αντρέ Τρινκιέρι πάντως έδειξε πως νιώθει ότι η ομάδα του πέρασε με 3-1, θυμίζοντας τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ένιωθα πως μπορούμε να καταφέρουμε κάτι. Η απόσταση με τις υπόλοιπες ομάδες ήταν μικρή. Για να πετύχουμε έπρεπε να κάνουμε πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο.. Είχαμε τις πιθανότητες. Μέσα στη σεζόν βιώσαμε διαφορετικές περιόδους. Ήταν μια διαφορετική πρόκληση, Στην αρχή ίσως ήμασταν έκπληξη για τους αντιπάλους, αλλα μετά έπρεπε να δημιουργήσουμε δικιά μας νοοτροπία, Έπρεπε να αντέξουμε, Φτάσαμε πολύ κοντά, αντιμετωπίσαμε την πίεση.

Μετά πήγαμε στα playoffs και η μεγαλύτερη επιτυχία μας ήταν πως μετά την ήττα στο πρώτο ματς, φτάσαμε τη σειρά στο Game 5. Στην ουσία, το κερδίσαμε το παιχνίδι. Μόνο σε μια φάση δεν αντιδράσαμε σωστά. Αυτό συμβαίνει, είμαστε άνθρωποι.

Στο δεύτερο ματς δεν ήμασταν τόσο καλοί. Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις στο Game 2 χάνεις με 30 πόντους. Πιστεύω πως πήραμε τη σειρά με 3-1», ήταν τα λόγια του στο podcast open court.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιβεβαίωσε για Ελάιτζα Μπράιαντ και ΝΒΑ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.