Ρεάλ: Με Ταβάρες για την πρόκριση στο Final 4! (vid)

Ρεάλ: Με Ταβάρες για την πρόκριση στο Final 4! (vid)

Ρεάλ: Με Ταβάρες για την πρόκριση στο Final 4! (vid)
Ο Έντι Ταβάρες συμμετείχε στο χαλάρωμα που έκαναν οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο τη Δευτέρα του Πάσχα και στη συνέχεια ακολούθησε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κωνσταντινούπολη για την do-or-die αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές.

Με εξαίρεση το Game 1 με την Αναντολού Εφές, η Ρεάλ Μαδίτης παρατάχθηκε στα επόμενα ματς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με τους Τούρκους δίχως τον Έντι Ταβάρες, καθώς ο θηριώδης σέντερ τέθηκε νοκ άουτ λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

Έστω κι έτσι, η Ρεάλ έφερε στα ίσα τη σειρά με την Εφές και θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που επιστρέφει από το εις βάρος της 0-2 στο αυριανό Game 5 (4/5, 19:45). Η Ρεάλ επικράτησε της Σαραγόσα για την ισπανική λίγκα και ακολούθως αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη με όλους τους παίκτες της, εκτός του Άντονι Ράντολφ.

Ο Ταβάρες συμμετείχε στο χαλάρωμα που έκαναν σήμερα οι Μαδριλένοι και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για την αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4. Φέτος μετράει 11.5 πόντους, 8.1 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1.7 κοψίματα και 1.8 λάθη μ.ό. σε 35 συμμετοχές στην EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euroleague playoffs: Οι γηπεδούχοι έχουν 10/10 στην ιστορία των Game 5! (vids)

EuroLeague: Τα δικά τους playoffs! (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία «Βασίλισσα» ξέρει πως να κάνει τον πόνο, δύναμη! (pics & vids)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.