Ο Πασκουάλ ξέρει τι πρέπει να κάνει για να... πληγώσει την πρώην

Ο Πασκουάλ ξέρει τι πρέπει να κάνει για να... πληγώσει την πρώην

Gazzetta team
Ο Πασκουάλ ξέρει τι πρέπει να κάνει για να... πληγώσει την πρώην
O Tσάβι Πασκουάλ στάθηκε στο Game 4 της Ζενίτ με τη Μπαρτσελόνα (30/4, 20:00) και τόνισε πως οι Καταλανοί έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τα λάθη της ομάδας του

Η Ζενίτ θέλει να μείνει ζωντανή στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα, νικώντας το Game 4 (30/4, 20:00) και κάνοντας το 2-2.

Ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε στα σημεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να οδηγήσει τη σειρά σε Game 5 στην Βαρκελώνη, εκεί όπου έκανε break στο 1ο ματς των playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Ρώσων πριν το αποψινό ματς: «Πρώτα απ' όλα, πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Η Μπαρτσελόνα έχει αυτήν την ποιότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για αμυντικά ριμπάουντ, αλλά είναι ψηλότεροι και ισχυρότεροι από εμάς, άρα δεν είναι εύκολο να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να βελτιώσουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως κάναμε στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί κάτω από το καλάθι. Αυτά είναι τρία θέματα που είναι πιο σημαντικά. Χωρίς Πονίτκα και Γκουντάιτις, έχουμε λιγότερους παίκτες. Έχουμε μικρότερο rotation, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Η Μπαρτσελόνα έχει 15 παίκτες. Προχθές ο Κλαβέρ και ο Βέστερμαν βγήκαν από το ρόστερ. Έχουν περισσότερους παίκτες, μεγαλύτερη ποιότητα, μεγάλο rotation. Θα βρούμε έναν τρόπο. Είναι ματς νοκ-άουτ , θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Μία «Βασίλισσα» ξέρει πως να κάνει τον πόνο, δύναμη! (pics & vids)

Κάρολ... σαν το παλιό καλό κρασί όταν η Ρεάλ τον χρειάζεται! (vid)

Ντουράντ: Το κορυφαίο επιθετικό... όπλο του ΝΒΑ ονειρεύεται την επιστροφή στον θρόνο! (infographic & vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.