Τρινκιέρι: Έφτασε τις 6 αποβολές σε αγώνες προετοιμασίας, Bundesliga & EuroLeague! (vids)

Τρινκιέρι: Έφτασε τις 6 αποβολές σε αγώνες προετοιμασίας, Bundesliga & EuroLeague! (vids)

Τρινκιέρι: Έφτασε τις 6 αποβολές σε αγώνες προετοιμασίας, Bundesliga & EuroLeague! (vids)
Ο Αντρέα Τρινκιέρι αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στην αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Αρμάνι, φτάνοντας πλέον τις έξι αποβολές από την αρχή της σεζόν σε αγώνες preseason, Bundesliga και EuroLeague.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι ουδέποτε γύρισε τις πλάτες του στο πιο σημαντικό καθήκον που είχε, να ζήσει δηλαδή μια ζωή που είναι πλούσια από εμπειρίες, από τις δικές του ανεξάρτητες επιλογές, έχοντας το θάρρος να ακολουθήσει την περιέργειά του και βάζοντας φέτος στην εξίσωση το ιταλικό ταμπεραμέντο με τη γερμανική πειθαρχία. Η προοπτική να βάλει το μεγαλεπήβολο project της Μπάγερν Μονάχου στον σωστό δρόμο ήταν το πιο δυνατό καύσιμο για τον Ιταλό κόουτς και άλλοτε ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος δεν χρειάζεται να δικαιολογήσει τον εαυτό του περαιτέρω.

Εξάλλου, η Μπάγερν έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που προκρίθηκε στα playoffs της EuroLeague από τη σεζόν 2000-01 και τη συμμετοχή των Σκάιλαϊνερς Φρανκφούρτης στην τότε νεοσύστατη και «επαναστατική» διοργάνωση. Υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι, η Μπάγερν τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κατάταξης στη regular season με ρεκόρ 21-13, έπαιξε ωραίο μπάσκετ κατ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τέθηκε αντιμέτωπη με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο που διεκδικεί την επιστροφή της στο Final 4 για πρώτη φορά έπειτα από το 1992.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, ο general manager των Βαυαρών και πρώην συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Ηρακλή, Μάρκο Πέσιτς αναφέρθηκε στον Τρινκιέρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Ιταλός κόουτς ζει για το μπάσκετ. Πως είναι… δεσμευμένος με το μπάσκετ, δίχως να υπάρξει η παραμικρή αμφιβολία πως θα ταίριαζε στην κουλτούρα και την ιδιοσυγκρασία του κλαμπ.

Το βράδυ της Πέμπτης 22/4, η Αρμάνι επικράτησε της Μπάγερν με 80-69 και έκανε το 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις ενώ ο Ιταλός αποβλήθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος. Με τον δείκτη του σκορ στο 58-50, ο Μπόλντουιν αστόχησε σε δύσκολο λέι απ και στη συνέχεια ο Τρινκιέρι αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή. Ήταν η έκτη αποβολή του φέτος σε αγώνες προετοιμασίας, Bundesliga και EuroLeague, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ στις 24 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Επίσης, μετράει συνολικά τρεις αποβολές στην EuroLeague (με Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και εσχάτως, Αρμάνι Μιλάνο) και δυο στη γερμανική λίγκα στους εκτός έδρας αγώνες με τις Ράστα Βέχτα και Όλντενμπουργκ!

ΟΙ ΕΞΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΝΚΙΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

24/09/2020: vs Μπάμπεργκ (preseason)
29/10/2020: @ Ρεάλ Μαδρίτης (EuroLeague)
20/12/2020: @ Όλντενμπουργκ (Bundesliga)
07/03/2021: @ Ράστα Βέχτα (Bundesliga)
12/03/2021: @ Μπασκόνια (EuroLeague)
22/04/2021: @ Αρμάνι Μιλάνο (EuroLeague)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ροντρίγκεθ: «Οι γονείς μου έκαναν το εμβόλιο και η μέρα είναι υπέροχη»! (vid)

Αναντολού Εφές-Ρεάλ 91-68: Οι πρώτοι πόντοι του Βούκσεβιτς στην EuroLeague (vid)

Αρμάνι-Μπάγερν 80-69: «Άναψαν» τα αίματα μεταξύ των παικτών μετά το τέλος!

Αρμάνι-Μπάγερν: Οι Ιταλοί «έτρεξαν» σερί 20-0 στο πρώτο δεκάλεπτο (pic & vid)