Παναθηναϊκός: Να κλείσει την πορεία του με χαμόγελα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Παναθηναϊκός: Να κλείσει την πορεία του με χαμόγελα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός: Να κλείσει την πορεία του με χαμόγελα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ
Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στην Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ (20:00) και θέλει να έχει θετική ανάμνηση από το τελευταίο του φετινό ματς στη Euroleague.

Τελειώνει τις υποχρεώσεις του στη Euroleague ο Παναθηναϊκός με εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι πράσινοι κοντράρονται με την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία (20:00, Novasports 1) και ψάχνουν τρόπο για να τελειώσουν τη φετινή παρουσία τους στη Euroleague με νίκη, αλλάζοντας την εικόνα τους σε σχέση με αυτά που έδειξαν κόντρα στη Ζενίτ.

Η ομάδα του Ιτούδη βρίσκεται στο 23-10 και θα αντιμετωπίσει την Φενέρ στα playoffs, ενώ το τριφύλλι είναι στην 16η θέση με ρεκόρ 11 νίκες και 22 ήττες.

Ο Όντεντ Κάτας τόνισε πως μερικές φορές η ομάδα θα πρέπει να δείχνει περισσότερο σεβασμό, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε πως η αδιαφορία δεν ταιριάζει στη νοοτροπία του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο ξεχωριστό κίνητρο των «πράσινων», ενώ πρόσθεσε πως με τον Κάτας στον πάγκο ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί ψηλές πεντάδες.

Η ΤΣΣΚΑ σκοράρει 84.06 πόντους ανά ματς και είναι η κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης, ενώ η ελληνική ομάδα πετυχαίνει 77.3 πόντους μέσο όρο.

Διαβάστε ακόμα

Παπαπέτρου: «Η αδιαφορία δεν υπάρχει στη νοοτροπία του Παναθηναϊκού»!

Κάτας: «Μερικές φορές πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερο σεβασμό»