Βατούτιν για Ομπράντοβιτς: «Αύριο θα γράφουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον»

Βατούτιν για Ομπράντοβιτς: «Αύριο θα γράφουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον»

Gazzetta team
Βατούτιν για Ομπράντοβιτς: «Αύριο θα γράφουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον»
Ο Αντρέι Βατούτιν απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο τις φήμες που συνδέουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στο ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιλώντας στο «Metaratings.ru» κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για τον Ζέλιμο Ομπράντοβιτς και την περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, όλο και κάτι θα γράφεται. Θα υπάρχουν δημοσιεύματα για παίκτες, προπονητές, γιατρούς για όλους όσους φεύγουν από την ΤΣΣΚΑ. Εμείς δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Σήμερα θα γραφτεί κάτι, αύριο θα γραφτεί κάτι άλλο. Έχουμε προπονητή και προπονητικό τιμ που εμπιστευόμαστε. Υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία και επιλύουμε» ανέφερε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν και συνέχισε:

«Είναι γελοίο να σχολιάζουμε αυτές τις φήμες. Τώρα θα γράψουν ότι θα έρθει ο Φιλ Τζάκσον. Αύριο κάποιος άλλος. Είναι τρελό αυτό που γίνεται και δεν μπορούμε να απαντάμε εγώ και το γραφείο τύπου κάθε μέρα σε όλα όσα γράφονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου δουλεύουν, δεν παίζουν Playstation»!

Βατούτιν για Τζέιμς: «Δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση»

Ιτούδης για Μάικ Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα» (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.