Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου δουλεύουν, δεν παίζουν Playstation»!

Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου δουλεύουν, δεν παίζουν Playstation»!

Gazzetta team
Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου δουλεύουν, δεν παίζουν Playstation»!
Ο Δημήτρης Ιτούδης δέχεται κατά καιρούς σκληρή κριτική από τον Βλαντιμίρ Γκομέλσκι ενώ μετά από την πρόσφατη ήττα από τη Ζενίτ, ρωτήθηκε αν θα τον ήθελε βοηθό του!

Ο Βλαντιμίρ Γκομέλσκι, σχολιαστής των αγώνων της ΤΣΣΚΑ και γιος του θρυλικού Αλεξάντερ Γκομέλσκι, άνοιξε... πυρ κατά του Δημήτρη Ιτούδη για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την ομάδα του στο ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μάλιστα ο Έλληνας προπονητής ξέσπασε μετά από την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, ξεκαθαρίζοντας πως έχει το μεγαλύτερο κίνητρο από όλους ώστε να πετύχει με την «ομάδα του στρατού».

Όταν, λοιπόν ρώτησαν τον Δημήτρη Ιτούδη αν θα τον ήθελε... βοηθό του, ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ απάντησε με νόημα: «Διαβάζετε και εσείς την κριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν για μένα. Έχω πολύ υψηλού επιπέδου συνεργάτες που δουλεύουν καθημερινά για να προετοιμάσουν την ομάδα και δεν κάθονται σπίτι να παίξουν Playstation. Και εγώ, μπορώ να βάλω μία κούπα καφέ και να κριτικάρω τον καθένα. Αλλά, έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε αυτό, αλλά εντάξει. Απαντώ. Έχω πολύ καλό σταφ και βοηθούς. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πως να πετύχουν, επειδή βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό είναι προφανές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ