Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Κλασικό ντέρμπι, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Αντωνία Σπανού
Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Κλασικό ντέρμπι, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η μοίρα της την θέλει να παίζει για έναν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερο παιχνίδι έχουμε στην Μαδρίτη. Η Ρεάλ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (22:00, NS2) και οι ομάδες βρίσκονται σε πολύ διαφορετική κατάσταση, με άλλο κίνητρο. Η ισπανική ομάδα έχει πέσει στο 18-14 και έχει μπει στην διαδικασία να κοιτά και το τι θα κάνουν και οι αντίπαλοι της. Έχει χάσει 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια της, σίγουρα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, ενώ δεν θα έχει και τον προπονητή της στον πάγκο της, αφού τιμωρήθηκε για το ξέσπασμα του. Η Ρεάλ είναι σε πολύ δύσκολη θέση, χρειάζεται απεγνωσμένα την νίκη και θα έχει πίεση πάνω της.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, έχει μόνο να παίξει καλά. Είναι στο 15-17, έχει αποκλειστεί, αλλά παίζει για το όνομα του και αυτό κάνει την διαφορά, όπως έδειξε και κόντρα στην Βαλένθια. Με την Ρεάλ έχουν μεγάλη ιστορία, είναι από τα πιο κλασσικά ζευγάρια της διοργάνωσης, έχουν κοντραριστεί σε τελικούς και πάντα τα ματς έχουν ένα ένα άλλο ενδιαφέρον. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν σε καλό επίπεδο, έχουν 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς και θα βγουν στο παρκέ δίχως άγχος.

Οι δύο ομάδες είναι αρκετά κοντά στην στατιστική τους και οι προσωπικές εμφανίσεις θα παίξουν ρόλο. Βεζένκοβ και Σλούκας είναι καταπληκτικοί για τον Ολυμπιακό τον τελευταία καιρό και η απόδοση τους θα μετρήσει. Στα τελευταία ματς η ελληνική ομάδα βγάζει επιθετικότητα στην άμυνα της και αυτό φαίνεται και στην επίθεση. Έχουμε δύο ομάδες που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και το ματς αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.