Ιτούδης για Μάικ Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα» (vid)

Ιτούδης για Μάικ Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα» (vid)

Gazzetta team
Ιτούδης για Μάικ Τζέιμς: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα» (vid)
Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο νέο πειθαρχικό θέμα του Μάικ Τζέιμς, χωρίς να τον κατονομάσει. «Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε ένα σύνολο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει τεθεί εκτός από την ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά το νέο παράπτωμα, στο οποίο υπέπεσε. Και ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην εκπομπή «Τζάμπολ» να αναφέρεται στον Μάικ Τζέιμς, χωρίς να τον κατονομάσει. Χαρακτηρίζοντας τον ως «εξαίρεση» και τονίζοντας ότι κανείς δεν είναι πάνω το σύνολο.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει σταθερή διοίκηση, σταθερό πρόεδρο, σταθερό χορηγό, σταθερές ιδέες. Εμείς βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε αυτό που καθορίζει η ομάδα, η ιστορία και ο σπόνσορας. Ο καθένας κρίνεται από τις τις τοποθετήσεις του. Όλοι μαζί ορίζουμε τι σημαίνει ομάδα και τι σημαίνει ο εκάστοτε στόχος», εξήγησε ο Ιτούδης.

Και συνέχισε: «Δεν χρειάζεται να υπάρχουν εξαιρέσεις. Το σύνολο καθορίζει και απορρίπτει αυτούς που δεν είναι στο σύνολο. Αυτό συμβαίνει σε οποιαδήποτε έκφανση ενός ομαδικού αθλήματος. Οι πιο γλυκές αναμνήσεις είναι αυτές οι ημέρες που πετύχαμε κάτι δύσκολο, που βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Οι στρατιώτες που εκτίθενται σε καθημερινό κίνδυνο, λένε ότι οι ημέρες που γεμίσανε περισσότερο ήταν όταν βοήθησαν έναν συνάνθρωπό τους.

Αυτό πρεσβεύουμε ως ΤΣΣΚΑ. Δεν κερδίζουν μόνο οι συγκυρίες, ούτε το ταλέντο, αλλά ό,τι έχεις χτίσει και σε πόσο γερές βάσεις. Κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ότι είναι πάνω από την ομάδα. Ούτε στις επιτυχίες, ακόμη και εγώ. Όλοι έχουν προσφέρει κάτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.