Μπασκόνια και Βαλένθια πάτησαν... γκάζι και μάχονται για playoffs!

Νίκος Καρφής
Μπασκόνια και Βαλένθια πάτησαν... γκάζι και μάχονται για playoffs!
H Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 31ης αγωνιστικής.

Η 31η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Πολονάρα είχε 17 πόντους, 13 ριμπάουντ και 28 στην αξιολόγηση. Δεν γινόταν να χάσει το Όσκαρ σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Αρμάνι.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο ΛεΝτέι έμεινε χαμηλά στους 2 πόντους με 1/5 σουτ και δεν βοήθησε καθόλου την Αρμάνι απέναντι στη Μπασκόνια. Είχε 2 στην αξιολόγηση σε μια κάκιστη βραδιά.

Η νίκη της αγωνιστικής: H νίκη της Βαλένθια επί της Μπάγερν και η επικράτηση της Μπασκόνια επί της Αρμάνι, αφού οι 2 ισπανικές ομάδες έμειναν ζωντανές στη μάχη των playoffs.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Τα 42 ριμπάουντ της Μπασκόνια και οι 22 ασίστ της Ζενίτ και το 6/24 τρίποντα του Παναθηναϊκού.

Limit-up: Η Βαλένθια πέτυχε την 3η σερί νίκη της και είναι σε ανοδική πορεία, παλεύοντας να μπει στα playoffs. To ίδιο ακριβώς έκανε και η Μπασκόνια που έχει τον ίδιο στόχο με τις νυχτερίδες.

Limit-down: H Aρμάνι που έχασε εύκολα σε 2η σερι αγωνιστική και πρέπει να συνέλθει γρήγορα, αλλά και η Μπάγερν που έκανε την 2η ήττα της στα 3 τελευταία ματς.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Ιβάνοβιτς κέρδισε τη μάχη των πάγκων κόντρα στον Μεσίνα και οδήγησε την Μπασκόνια σε μια σημαντική νίκη.