Ένωση Παικτών EuroLeague: Περισσότερες πληροφορίες δεν εγγυώνται καλύτερες αποφάσεις

Gazzetta team
Ένωση Παικτών EuroLeague: Περισσότερες πληροφορίες δεν εγγυώνται καλύτερες αποφάσεις
Η Ένωση Παικτών της EuroLeague προσπαθεί να αποδείξει ότι η σωρεία πληροφοριών για έναν αθλητή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα λάβει και καλύτερες αποφάσεις ή θα βελτιώσει την παρουσία του. Και όχι μόνο στο παιχνίδι του, αλλά και στη ζωή.

Περί αποφάσεων η κουβέντα. Και πώς μπορεί να ληφθεί η καλύτερη δυνατή! Για κάθε προσπάθεια που παίρνει ένας αθλητής, ο οποίος αγωνίζεται στη EuroLeague, υπάρχει μία σειρά πληροφοριών που μπορούν να προβλέψουν την κατάληξη, προτού αυτή γίνει.

Σύμφωνα με την Ένωση Παικτών της EuroLeague (ELPA) όσες περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν, τόσο χειρότερη μπορεί να είναι μία απόφαση. Δημοσίευσαν έξι επιχειρήματα γι' αυτό. Και μας καλεί να «αγκαλιάσουμε την περιπλοκότητα». Όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στη ζωή μας.

1.Να είστε ανοικτοί σε νέες προοπτικές και να δοκιμάσετε να ενώσετε ανθρώπους με διαφορετικές ζωές και εμπειρίες.

2.Η ευρηματικότητα δεν είναι προκαθορισμένη εκ γενετής, είναι ένα ταλέντο που αναπτύσσεται συμβιωτικά με άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον, ενώ εξερευνούμε τα ταλέντα μας.

3.Το απρόβλεπτο δεν είναι και μη εκπαιδεύσιμο.

4.Η ποικιλία είναι το βασικό στοιχείο για να προσωποποιήσεις μία εμφάνιση.

5.Να περιγράφεις τις τάσεις και να προσπαθήσεις να καταλάβεις τον αντίκτυπο που έχουν στην προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση.

6.Οι υψηλής έντασης προπονήσεις ίσως δεν ανταποκριθούν στις καλύτερες εμφανίσεις στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ