Μπαρτζώκας: «Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε»
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε για την 31η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (26/3, 21:00), έκανε ανάλυση του επερχόμενου αντιπάλου του Ολυμπιακού και σχολίασε και τις μαθηματικές ελπίδες που υπάρχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι έχουμε 4 ματς. Έτσι και αλλιώς το πρώτο ματς που έχουμε είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Είναι παιχνίδι μεγάλης έντασης και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς. Αν το κερδίσουμε, μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε 4 ματς στην σειρά, να αγχωθούν οι παίκτες, θέλουμε να βάλουμε μόνο αυτό και να επικεντρωθούμε σε αυτό.

Αν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι η φύση του συλλόγου που δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος και είναι και η φύση της Euroleague. Είναι μια διοργάνωση, στην οποία δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν, γιατί εκτίθεσαι. Υπάρχει προσωπικό κίνητρο και στους παίκτες και στην ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά θα δούμε τι άλλο έχουμε να κάνουμε.

Η Φενέρ έχει πολύ ταλέντο. Προστέθηκε κι άλλο από τότε που ήρθε ο Γκούντουριτς. Είναι υγιής ο Βέσελι, που παίζει ρόλο στο παιχνίδι τους. Είναι η ομάδα με το καλύτερο ποσοστό μέσα από την ρακέτα, εμείς πρέπει να κλείσουμε την ρακέτα μας, να τους σταματήσουμε. Ταυτόχρονα έχουν και σουτέρ στην περιφέρεια, που είναι πολύ καλοί, ο ΝτεΚολό, ο Γκούντουριτς, ο Μαχμούτογλου και βέβαια είναι μια ομάδα έχει πολλά σετ plays να παίξει, έχει μεγάλο playbook και πρέπει να επικεντρωθούμε στις συνήθειες τους».