Κοκόσκοφ: «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες - θρύλους της EuroLeague»!

Κοκόσκοφ: «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες - θρύλους της EuroLeague»!
Η Φενέρμπαχτσε δοκιμάζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στον Ολυμπιακό (26/3, 21:00) και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έκανε ειδική αναφορά στους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Σλούκα και Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ κλήθηκε να σχολιάσει την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, τονίζοντας πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνδυάζει εμπειρία και ταλέντο.

Ο προπονητής της ομάδας της Κωνσταντινούπολης ανέφερε ενόψει του αγώνα στο Φάληρο:

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ βαθύ ρόστερ. Διαθέτει σπουδαίους, έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες. Για την ακρίβεια, έχει παίκτες που αποτελούν θρύλους της EuroLeague! Οι αντίπαλοί μας συνδυάζουν την αθλητικότητα και το ταλέντο των νέων παικτών με την εμπειρία των βετεράνων. Σεβόμαστε παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας και ο Πρίντεζης που δεν έπαιξαν εναντίον μας στο πρώτο παιχνίδι. Ο Κώστας Κουφός διαθέτει εμπειρία στο ΝΒΑ. Ξέρουμε ότι το να αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό στο γήπεδό του είναι πάντα δύσκολο. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουν αποδείξει ότι μπορούν να νικήσουν τον καθένα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, ειδικά στο πνευματικό κομμάτι».