Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Εντυπωσιακό ξεκίνημα και 25-9 στο 10' για τους «πράσινους»! (pics & vids)

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Εντυπωσιακό ξεκίνημα και 25-9 στο 10' για τους «πράσινους»! (pics & vids)
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στη Μακάμπι, κάνοντας επιμέρους σκορ 25-9 σε αυτό το διάστημα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της regular season παρόντος του προέδρου και εκτελεστικού διευθυντή της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου που αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του Final 4 στην Αθήνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έβγαλαν ωραίες φάσεις με τους Χεζόνια (8π.) – Ουάιτ (9π.) και έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο υπέρ τους 25-9, έχοντας 3/4 βολές, 8/13 δίποντα και 2/4 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 6 λάθη σε αυτό το διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχε 1/2 βολές, 4/13 δίποντα και 0/4 τρίποντα, κάνοντας 5 λάθη.

Μάλιστα οι 9 πόντοι παθητικό είναι η ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης σε ένα δεκάλεπτο φέτος (σ.σ. είχε δεχτεί 9 πόντους στην τρίτη περίοδο με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.