Euroleague: Σπουδαία εμπορική συνεργασία με φόντο ένα διαφορετικό Final 4 και άρωμα NFL!

Gazzetta team
Euroleague: Σπουδαία εμπορική συνεργασία με φόντο ένα διαφορετικό Final 4 και άρωμα NFL!
H EuroLeague έκλεισε μία σπουδαία συνεργασία με την εταιρία Elevate Sports Ventures, μία συνεργασία με φόντο το Final 4 και με... αέρα απευθείας από το NFL.

To NFL, ένα από τα κορυφαία αθλητικά πρωταθλήματα στον κόσμο, έρχεται να δώσει την τεχνογνωσία του στη EuroLeague! Με τη συνεργασία με την εταιρία Εlevate Sports Ventures, την οποία κατέχει ο Αλ Γκουίντο, πρόεδρος των Σαν Φρανσίσκο 49ερς.

Σκοπός της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι η βελτίωση στην εμπειρία των φιλάθλων στα γήπεδα της EuroLeague, με το επίκεντρο της προσοχής να είναι στραμμένο στην κορωνίδα της EuroLeague, το Final 4!

Η Elevate Sports Venture ειδικεύεται στην παγκόσμια στρατηγική μάρκετινγκ , αλλά και στη διάθεση εισιτηρίων, στην εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενώ θεωρείται κορυφαία στη διαμόρφωση της εμπειρίας των φιλάθλων όταν παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα. Όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και σε επίπεδο της κινητής εμπειρίας (app).

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που θα συνεργαστούμε με την Elevate Sports Venture, μία από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρίες στον τομέα της διασκέδασης, η οποία έχει αναγνωρίσει τη EuroLeague Basketball ως την πρέσβειρα στην Ευρωπαϊκή αγορά», τόνισε ο πρόεδρος της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία δημιουργήθηκε πάνω στο κοινό όραμα να καινοτομήσουμε και να φανταστούμε αλλιώς την υπέρτατη εμπειρία, την αφοσίωση σε μία δυναμική διαδραστικότητα με τους θεατές και νέους τρόπους κατά τη διάρκεια του πιο σημαντικού γεγονότος της σεζόν, του Final 4».

Ο Αλ Γκουίντο, με τη σειρά του, εξήγησε: « Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε αυτή τη συνεργασία με την EuroLeague Basketball, που δίνει την εταιρία μας την απίθανη ευκαιρία να δουλέψουμε με αυτή την παγκόσμια λίγκα και να διαμορφώσουμε διαφορετικά το Final 4».