Γιασικεβίτσιους για Χεζόνια: «Κάποια συναισθήματα τα νιώθεις μόνο στον Παναθηναϊκό!»

Γιασικεβίτσιους για Χεζόνια: «Κάποια συναισθήματα τα νιώθεις μόνο στον Παναθηναϊκό!»

Gazzetta team
Γιασικεβίτσιους για Χεζόνια: «Κάποια συναισθήματα τα νιώθεις μόνο στον Παναθηναϊκό!»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραδέχθηκε πως η υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον Μάριο Χεζόνια του θύμισε τη δική του περίπτωση το 2007!

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Αρχικώς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολο να σκοράρουμε, το παιχνίδι σήμερα δεν ήταν αυτό που περίμενα. Περίμενα ένα παιχνίδι ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ όμως παίκτες όπως ο Μίροτιτς έβαλαν κάποια σημαντικά καλάθια. Αμυντικά, δεν ήμασταν στα επίπεδά μας. Κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πετύχει κάποιους εύκολους πόντους. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε πέντε μέρες. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τον Μάριο Χεζόνια, την «πράσινη» υποδοχή και το μαρκάρισμά του, είπε: «Φυσικά μου έφερε μνήμες η υποδοχή του, υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα. Υπάρχουν κάποια συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις παίζοντας μόνο σε αυτό το κλαμπ, τον Παναθηναϊκό! Είναι μια εμπειρία ζωής και χαίρομαι που το έζησε… Όσον αφορά το κομμάτι της τακτικής, δεν άλλαξαν πολλά. Αμυντικά προσπαθήσαμε να τον καλύψουμε καλά».

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα, είπε: «Προσπαθούμε να είμαστε τέλειοι. Αυτό, βέβαια, δεν θα συμβεί ποτέ. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να προπονηθούμε πολύ. Οι παίκτες κάποιες φορές δεν προλαβαίνουν να αναρρώσουν.

Πήραμε πράγματα από τον Μπολμάρο και τον Σμιτς, είναι σημαντικό να σου δίνουν τόσα παίκτες από τον πάγκο. Φέραμε τον Κλαβέρ πίσω στη δράση. Δεν έχει τόση σημασία το τι κάνει ο καθένας ατομικά. Το θέμα είναι να νιώθουν όλοι σημαντικοί».