Καντέρ στο gazzetta.gr: «Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, ενθουσιάστηκα που ήρθε ο φίλος μου ο Χεζόνια!»

Καντέρ στο gazzetta.gr: «Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, ενθουσιάστηκα που ήρθε ο φίλος μου ο Χεζόνια!»

Γιώργος Κούβαρης
Καντέρ στο gazzetta.gr: «Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, ενθουσιάστηκα που ήρθε ο φίλος μου ο Χεζόνια!»
Ο Ενές Καντέρ που ήταν δύο χρονιές συμπαίκτης με τον Μάριο Χεζόνια σε Νικς και Μπλέιζερς, μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την μεταγραφή του Κροάτη στον Παναθηναϊκό και τα «πράσινα» συναισθήματά του!

Ο Παναθηναϊκός έριξε την μεγάλη «βόμβα» της σεζόν με την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια και όπως φαίνεται υπήρχε έντονο background πίσω από το τελικό deal...

Μάλιστα ήταν κάτι που «δούλευαν» στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας μαζί του και έναν... σύμμαχο από το πουθενά! Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ενές Καντέρ είχε δηλώσει στο OPEN ότι «ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αλλά αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα τους, θα διάλεγα να πάω στον Παναθηναϊκό, για κάποιο λόγο -δε ξέρω ποιον- αγαπώ τον Παναθηναϊκό» ανάβοντας... φωτιές στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Μόνο που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είχε μάθει πολλά για τους «πράσινους» από τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος οπουδήποτε και αν βρισκόταν μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για το «τριφύλλι» και τους φιλάθλους του. Μάλιστα στις τάξεις του Παναθηναϊκού είχε ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τον Τούρκο σέντερ (χωρίς φυσικά να υπάρχει θέμα απόκτησης!) και μόλις άρχισε να «ζεσταίνεται» το θέμα με τον Κροάτη έχοντας βρει οι «πράσινοι» πρόσφορο έδαφος, ο Καντέρ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό στον καλό του φίλο!

«Θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε το βράδυ της Δευτέρας (22/2) με τον Ενές Καντέρ, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Μάριο Χεζόνια προκειμένου να του ευχηθεί και να τον συγχαρεί που βρέθηκε τελικά στον Παναθηναϊκό!

«Είμαι μεγάλος φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Τον παρακολουθώ από μικρό παιδί! Και ο Μάριο είναι πολύ καλός μου φίλος! Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα τον δω να φοράει την πράσινη φανέλα» είπε ο Τούρκος σέντερ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς στο gazzetta.gr και συνέχισε: «Φυσικά και θα βοηθούσα τα αδέρφια μου στην Ελλάδα! Λατρεύω την Ελλάδα! Θα έκανα τα πάντα για να τους βοηθήσω! Άλλωστε δεν ξεχνάω ότι οι Έλληνες έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους στους Τούρκους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι καταπιεσμένοι από την τουρκική κυβέρνηση!»

Ο Ενές Καντέρ είχε βρεθεί για δύο σερί σεζόν συμπαίκτης με τον Μάριο Χεζόνια, τόσο στους Νιου Γιορκ Νικς, όσο και πέρυσι στους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Μάλιστα έχουν αναπτύξει μια μεγάλη φιλία μεταξύ τους και όπως μας είπε «ο Μάριο είναι δουλευταράς! Προπονείται σκληρά κάθε μέρα ενώ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος νοιάζεται πάρα πολύ για τους συμπαίκτες του. Είναι πολύ ευχάριστος χαρακτήρας, ενώ διαθέτει σπάνιο ταλέντο. Έχω ενθουσιαστεί που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό!»

Και κατέληξε ο Τούρκος σέντερ του Πόρτλαντ, λέγοντας: «Ο Παναθηναϊκός διαθέτει δυνατή ομάδα. Και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχει κάνει σπουδαία πράγματα».

Διαβάστε ακόμα:

«Ο αθλητής Χεζόνια» παρέπεμψε σε άλλες εποχές!

Χεζόνια: Η Βαρκελώνη, η οδηγία για τον... Διαμαντίδη και η διαδρομή από το Ντουμπρόβνικ (pics & vids)

Παναθηναϊκός: Ευχαρίστησε τον Καντέρ για τη βοήθεια στη μεταγραφή του Χεζόνια! (pic)

Χεζόνια: Πρόβαρε τα πράσινα δίπλα στον Νέντοβιτς! (pic)

Χεζόνια: Tweet στα ελληνικά, με super Mario στα πράσινα! (pic)

Χεζόνια: «Ερωτευμένος» με το ΟΑΚΑ και τον Διαμαντίδη! (pics)

Μπαρτσελόνα: «Διατηρούμε τα δικαιώματα του Χεζόνια στην Ευρώπη» (pic)

Παναθηναϊκός: Έτσι έγινε το μεγάλο deal με Χεζόνια!

Η στιγμή που ο Διαμαντίδης δηλώνει ότι θαυμάζει τον Χεζόνια! (vid)

Όταν ο Μάριο Χεζόνια έριχνε τάπα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς! (vid & pic)

Μάριο Χεζόνια: Η poster καρφωματάρα στη... μούρη του Μαρκίς Κρις! (vid)

Χεζόνια: «Θα... περπατούσα από την Κροατία στην Αθήνα για να παίξω στον Παναθηναϊκό!»