Σαντ Ρος και Μποχωρίδης για... Όσκαρ!

Νίκος Καρφής
Σαντ Ρος και Μποχωρίδης για... Όσκαρ!
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 24ης αγωνιστικής.

Η 24η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Το Όσκαρ θα πάει στον Σαντ Ρος που είχε 20 πόντους με 4/6 τρίποντα και 5 ασίστ, αλλά και στον καθοριστικό Μποχωρίδη που μέτρησε 15 με 5/6 σουτ σε μια εξαιρετική εμφάνιση.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Γιουλ είχε 5 πόντους με 2/9 σουτ με τη Μπασκόνια και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τη Ρεάλ.

Η νίκη της αγωνιστικής: Σίγουρα το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν δεν υπήρχε αυτό, θα πήγαινε στη Μπασκόνια που έριξε 20 πόντους στη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Τα 50 ριμπάουντ της Βαλένθια, το 10/18 τρίποντα της Φενέρ, οι 25/25 βολές του Παναθηναϊκού και οι μόλις 64 πόντοι της Ρεάλ κόντρα στη Μπασκόνια.

Limit-up: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που κατάφερε να επικρατήσει του αιωνίου αντιπάλου και να φτάσει τις 2 σερί νίκες, όπως και η Μπασκόνια που ανέβηκε με διπλό κόντρα στη Ρεάλ. Φυσικά η Φενέρ είναι το καλύτερο... τρενό, μετρώντας 9 σερί θετικά αποτελέσματα.

Limit-down: Ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στη μάχη της 8άδα, αφού μετά το κακό αποτέλεσμα στο ντέρμπι, γνώρισε την 5η σερί ήττα του. Έπεσαν οι... μετοχές του.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Κάτας κέρδισε κατά κράτος την πρώτη μάχη με τον Μπαρτζώκα και οδήγησε την ομάδα του σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, παίρνοντας ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.