Βατούτιν: «Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο»!

Βατούτιν: «Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο»!

Gazzetta team
Βατούτιν: «Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο»!
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε με γλαφυρό τρόπο στα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν την «ομάδα του στρατού».

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πορεύεται δίχως τους τραυματίες Ουίλ Κλάιμπερν, Τόκο Σενγκέλια και Νίκολα Μιλουτίνοφ ενώ ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών.

«Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο, αναφορικά με τους παίκτες με τους οποίους υποτίθεται ότι διαπραγματευόμαστε. Ειδικά γι αυτούς που έχουν απαντήσει αρνητικά στην ΤΣΣΚΑ. Εξετάζουμε τις επιλογές που έχουμε για την ενίσχυση της ομάδας.

Θυμάμαι ακόμη πριν από έντεκα χρόνια, που είχαμε μια παρόμοια κατάσταση και παίξαμε στη Βαλένθια. Ήμασταν γεμάτοι προβλήματα και απουσίες, τότε λοιπόν χάσαμε με -25 τον αγώνα. Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι πριν από τον χθεσινό αγώνα, ελάχιστοι θα περίμεναν πως η ΤΣΣΚΑ θα έχανε στη δεύτερη παράταση.

Απλά δεν είχαμε τη δύναμη και λίγη τύχη στο τέλος. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, το παιχνίδι έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας. Γυρίσαμε από το -15 και παλέψαμε για τη νίκη».