Παππάς: «Όλοι είδαν τι έγινε, συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε» (vid)

Gazzetta team
Παππάς: «Όλοι είδαν τι έγινε, συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε» (vid)
Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για συγκεκριμένες καταστάσεις που δεν βοήθησαν τους Πειραιώτες να κερδίσουν το ματς.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποβλήθηκε με δυο τεχνικές ποινές λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα με τους Καταλανούς.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Παππάς στάθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για τρία δεκάλεπτα και υπενθύμισε πως οι Πειραιώτες έδωσαν 7 απαιτητικά ματς σε τρεις εβδομάδες:

«Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, για 30’ κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια αμυντικά και επιθετικά, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δώσαμε 7 πολύ απαιτητικά παιχνίδια, σωματικά και πνευματικά. Γενικώς, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το πώς έμειναν στο παιχνίδι, κυρίως πνευματικά. Νομίζω πως υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλοι είδαν τι έγινε…».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε πολλά άπειρα παιδιά σε αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν μετράει μόνο στο παιχνίδι αυτό καθ’ εαυτό αλλά στις προπονήσεις και την καθημερινότητά μας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε και μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι είναι σημαντικός και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε καθημερινά. Δουλεύουμε κάθε μέρα… Ο Παπανικολάου δεν είναι έτοιμος, ο Βεζένκοφ πιστεύουμε θα μπει σε 3-4 μέρες».