Κάτας: «Τελευταία στιγμή για Σαντ-Ρος, όλοι έχουν λόγο που είναι στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Κάτας: «Τελευταία στιγμή για Σαντ-Ρος, όλοι έχουν λόγο που είναι στον Παναθηναϊκό»
Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην κατάσταση των Παπαγιάννη, Παπαπέτρου και Σαντ Ρος ενόψει του αγώνα με τη Βαλένθια (29/1) αλλά και τους Όγκουστ, Φόστερ.

Ο ισραηλινός προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικώς στους τραυματίες:

«Πρέπει να περιμένουμε. Ο Σαντ-Ρος έχει πρόβλημα στη μέση. Θα δούμε αύριο. Για τους άλλους πιστεύω ότι θα πάρουν κάποιον χρόνο. Τουλάχιστον ο ένας. Είναι δύσκολο το πρόγραμμα και οι τραυματισμοί φυσιολογικοί. Όλες οι ομάδες έχουν απουσίες. Αλλά αυτή την εβδομάδα τους θέλουμε όλους».

Για τη Βαλένθια: «Πρέπει να προσαρμόζεσαι στον αντίπαλό σου. Παίζουν πολύ πικ εντ ποπ, τρέχουν γρήγορα το γήπεδο. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Ελπίζω ότι θα αρχίσουμε αύριο όπως τελειώσαμε τον χθεσινό. Είναι όλα ανάλογα με την συγκέντρωσή μας και την άμυνά μας».

Για τον Όγκουστ και τον Φόστερ: «Οι τραυματίες και το πρόγραμμα μας κάνουν να χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Σε κάθε ματς. Χθες βγήκαν μπροστά. Πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν λόγο που είναι εδώ στον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.