Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα τελευταία δεδομένα

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα τελευταία δεδομένα
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και θέλει να αλλάξει τα δεδομένα των τελευταίων ηττών και να πάρει μια νίκη «σπίτι» του, με μεγάλη αξία.

Την φετινή σεζόν το ΣΕΦ δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να το αλλάξει αυτό και να το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Μπαρτσελόνα (21:00, NS2) και μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες, θα ήταν εξαιρετικό νέο μια νίκη κόντρα στους Ισπανούς.

Ο Ολυμπιακός είναι στο 11-11, έχασε την δυναμική που είχε φτιάξει και πλέον θέλει μια βάση, για να συνεχίσει την προσπάθεια του, για να προλάβει μια θέση για τα playoffs. Άπαντες γνωρίζουν ότι έχουν μια πολύ καλή ομάδα απέναντι τους και πρέπει να κάνουν το καλύτερο τους παιχνίδι για να πάρουν μια νίκη, που μπορεί να αποδειχθεί τελικά υπερπολίτιμη.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί με ρεκόρ 16-6 και 5 συνεχόμενες νίκες, ξεπέρασαν μια μικρή κρίση που πέρασαν και έχουν επιστρέψει σε καλές εμφανίσεις. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «σπίτι» της την πλήγωσε και σίγουρα θα ήθελε να πάρει το... αίμα της πίσω.