Κάτας: «Να χτίσουμε στην αντίδραση του β' ημιχρόνου, έτσι να ξεκινάμε τα ματς»

Gazzetta team
Κάτας: «Να χτίσουμε στην αντίδραση του β' ημιχρόνου, έτσι να ξεκινάμε τα ματς»
Ο Όντεντ Κάτας στάθηκε στα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού στο ματς με τη Ρεάλ και υποστήριξε ότι πρέπει η ομάδα του να ξεκινάει τα παιχνίδια, όπως ακριβώς και στο δεύτερο ημίχρονο.

Μετά την ήττα από τη Ρεάλ, ο Ισραηλινός τεχνικός είπε αρχικά ότι «ήταν δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν εκεί. Δεν είχαμε επιθετικότητα, δεν εκτελέσαμε το πλάνο μας αμυντικά. Βιαστήκαμε με τα σουτ και τους επιτρέψαμε να βρουν εύκολους πόντους. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να μείνουμε στο πλάνο. Μου άρεσε ο τρόπος που αντέδρασαν οι παίκτες. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στην άμυνα».

Και συνέχισε: «Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό. Πρέπει να αρχίζουμε έτσι τα παιχνίδια. Είμαστε νέα ομάδα και δεν έχουμε εμπειρία Ευρωλίγκας και δεν μπορούμε να είμαστε κυρίαρχοι, αλλά μπορούμε να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια. Θα πάρει χρόνο να προσαρμοστούν οι παίκτες, αλλά με την προσπάθεια δεν υπάρχει χρόνο. Κάθε φορά που είμαστε στο παρκέ πρέπει να έχουμε την ανάλογη προσπάθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.