Παναθηναϊκός: Βουγιούκας αντί Παπαγιάννη, με 11 παίκτες η Χίμκι

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Βουγιούκας αντί Παπαγιάννη, με 11 παίκτες η Χίμκι
Ο Ίαν Βουγιούκας θα πάρει θέση στην 12άδα του Παναθηναϊκού αντί του τραυματία Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ.

Όπως είναι γνωστό, ο Έλληνας σέντερ υπέστη θλάση στην προπόνηση της Πέμπτης (20/1) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνα με την Χίμκι και να είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του και στα ματς της «διαβολοβδομάδας» κόντρα σε Ρεάλ εκτός έδρας και Βαλένθια εντός.

Την θέση του Γιώργου Παπαγιάνη στην 12άδα πήρε ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος «φλερτάρει» με την 2η συμμετοχή του στην φετινή EuroLeague ύστερα από το ματς με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Φυσικά είναι εκτός και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Πολλά τα προβλήματα και για την Χίμκι, αφού θα παίξει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Σβεντ, Βιάλτσεφ, Μπούκερ, Τίμα, αλλά φυσικά και χωρίς τους Μονρό, Γερέμπκο οι οποίοι ουσιαστικά έχουν τεθεί εκτός ομάδας. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Αντρέι Μάλτσεφ θα έχει στην διάθεσή του μόλις 11 παίκτες.

Παναθηναϊκός (Κάτας): Μακ, Μποχωρίδης, Όγκουστ, Κασελάκης, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης, Φόστερ, Νέντοβιτς, Ουάιτ, Μήτογλου, Μπέντιλ και Σαντ-Ρος.

Χίμκι (Μάλτσεφ): ΜακΚόλουμ, Καράσεφ, Ζάιτσεφ, Καντόσνικοφ, Μόνια, Σαράποφ, Οντικόνοφ, Βορόνοφ, Γιόβιτς, Μπέρτανς και Μίκι.