Σίλερ: «Ο Γκριγκόνις για λόγους ασφαλείας δεν προπονήθηκε χθες, αλλά το τεστ βγήκε αρνητικό» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σίλερ: «Ο Γκριγκόνις για λόγους ασφαλείας δεν προπονήθηκε χθες, αλλά το τεστ βγήκε αρνητικό» (vid)
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/01).

Ο Μάρτιν Σίλερ αναφέρθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως για λόγους ασφαλείας ο Μάριους Γκριγκόνις δεν προπονήθηκε χθες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Ζαλγκίρις:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα επιθετική που πηγαίνει συχνά στη γραμμή των βολών και κάνει αρκετά κοψίματα λόγω του μεγέθους που διαθέτουν οι παίκτες του. Ο παίκτης κλειδί είναι ο Κώστας Σλούκας που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά έχει και μπόλικο ταλέντο στο ρόστερ. Αρκετοί παίκτες μπορούν οποιοδήποτε βράδυ να σκοράρουν 20 πόντους.

Δύσκολος αγώνας μεταξύ ισόβαθμων ομάδων. Θέλουν τη νίκη όχι απλά για να προσθέσουν μία ακόμη στο ρεκόρ του, αλλά για να αφήσουν και την άλλη ομάδα πίσω».

Για την κατάσταση της Ζαλγκίρις με τον κορονοϊό: «Ο Μπλάζεβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Είναι καλά και βρίσκεται σε απομόνωση. Οι υπόλοιποι είμαστε αρνητικοί, αλλά περιμένουμε και τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ.

Για λόγους ασφαλείας δεν προπονήθηκε χθες ο Γκριγκόνις ο οποίος ήταν άρρωστος, αλλά το τεστ του βγήκε αρνητικό. Πρέπει να είμαστε υπερβολικά αυστηροί σε θέματα υγείας και να μη ρισκάρουμε

Σήμερα προπονήθηκαν κανονικά».